Trabzonspor'dan gitti tutunamadı! Gönderiliyor...

Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından Galatasaray'a transfer olan Olcan Adın yeni takımında hiçbir varlık gösteremedi. Olcan, Galatasaray'da Trabzonspor günlerinin çok uzağında kalırken ismi gönderilecekler listesine girdi. Galatasaray'

Trabzonspor'dan gitti tutunamadı! Gönderiliyor...
Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından Galatasaray'a transfer olan Olcan Adın yeni takımında hiçbir varlık gösteremedi.
 
Olcan, Galatasaray'da Trabzonspor günlerinin çok uzağında kalırken ismi gönderilecekler listesine girdi. Galatasaray'da beklentileri karşılayamayarak rotasyon oyuncusu haline gelen Olcan'a Başakşehir'in talip olduğu öğrenildi. Abdullah Avcı'nın Olcan'ı kadrosuna katmak istediği belirtilirken sarı kırmızılı ekibin Olcan için 3 Milyon Euro bonservis bedeli belirlediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor