Trabzonspor’dan gidenler sessiz kaldı

Trabzonspor'dan giden forvet oyuncuları takımlarında gol atamadı.

Trabzonspor’dan gidenler sessiz kaldı

Trabzonspor’un devre arasında yollarını ayırdığı golcü oyuncular gittikleri takımlarda da sessizliklerini koruyor. 


Trabzonspor’un büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı için devre arasında yollarını ayırdığı golcü oyuncular Muhammet Demir, Suk ve Shedeav forma giydikleri takımlarda sessizliklerini koruyorlar. Bordo-mavililerin sezon başında Porto’dan transfer ettiği Suk, Karadeniz ekibinde bekleneni veremedi. Bordo-mavililerin tarihine gol atamadan giden forvet oyuncusu olarak geçen Koreli oyuncu, devre arasında Macaristan’ın Debrecen takımına transfer olurken bu takımda oynadığı maçlarda henüz golle tanışamadı.

Bordo-mavililerin diğer transferi Ramil Sheydaev de Karadeniz ekibinden ayrıldıktan sonra gol atamayan diğer isim. Slovakya Süper Lig ekiplerinden Zilina’ya transfer olan oyuncu oynadığı 5 maçta golle tanışamadı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Muhammet Demir ise Karadeniz ekibiyle oynadığı lig ve kupa maçlarında toplam 5 gol attı. Bu sezon başında ise sezona Trabzonspor ile başlayan hücum oyuncusu forma giydiği maçlarda bekleneni veremedi ve devre arasında eksi takımı Gaziantepspor’a geri döndü. Muhammet Demir, eski takımında ise oynadığı maçlarda gol atma başarası gösteremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler