Trabzonspor'dan Gekas ve Hleb itirafı!

Trabzonspor'da B aşkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.Hacıosmanoğlu yönetime geldikleri dönemde yapmayı planladıkları öze dönüş projesiyle ilgili açıklama yaparken çarpıcı bir itirafta bulundu. O dönem Yunan golcü Gekas ve Alexander Hleb ile

Trabzonspor'dan Gekas ve Hleb itirafı!

Trabzonspor'da B aşkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu yönetime geldikleri dönemde yapmayı planladıkları öze dönüş projesiyle ilgili açıklama yaparken çarpıcı bir itirafta bulundu. O dönem Yunan golcü Gekas ve Alexander Hleb ile görüştüklerini açıklayan Hacıosmanoğlu " İki tecrübeli oyuncunun yanında 1461 Trabzon'dan A takıma futbolcu çıkararak takımı oluşturacaktık. Ancak o dönem teknik ekip 1461'den A takımda yanlızca Yusuf ve Fatih oynar deyince projemiz gerçekleşmedi. Öze dönüş dendiğinde altyapının komple değişmesi gerekir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler