Trabzonspor'dan gece yarısı operasyonu

Trabzonspor bu gece iki transferde mutlu sona ulaştı

Trabzonspor'dan gece yarısı operasyonu

Transferin ilk gününde Berat Özdemir'i kadrosuna katarak ses getiren Trabzonspor daha sonra büyük bir sessizliğe bürünmüştü. Bu sessizlik transferin son günlerine girilirken gece yarısı operasyonuyla bozuldu.

Bordo mavili takım uzun uğraşlar sonucunda Alanyaspor'dan Bakasetas ile Wolfsburg'dan Yunus Mallı transferinde mutlu sona ulaştı. Gece yarısı bombaları peş peşe patlatan Fırtına iki isimle de görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

BAKASETAS GELDİ, YUNUS GELİYOR

Bu gelişmelerin ardından Bakasetas, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile sabaha karşı Trabzon'a geldi. Yunus Mallı da bugün Trabzon'da olacak.

EFECAN VE ROSE...

İki önemli transferin ardından hzı kesmeyen Trabzonspor'un Alanyaspor'dan Efecan Karaca'yı da kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Öte yandan İngiliz basını ise Bordo mavili takımın Tottenham'dan Dany Rose ile anlaşmaya vardığını yazdı.

Efecan ve Rose konusunda Trabzonspor cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

YUNUS MALLI KİMDİR?

28 yaşındaki milli futbolcu, tüm kariyerini Almanya'da geçirdi, Kassel, M'Gladbach, Mainz, Wolfsburg ve Union Berlin formaları giydi. Kariyerinde toplam 365 maça çıkan Yunus, 68 gol ve 46 asistlik performans sergiledi. Kassel doğumlu futbolcu, A Milli Takım formasını da 25 defa giydi ve 1 gol attı.

ANASTASIOS BAKASETAS KİMDİR?

1993 yılında Yunanistan'da dünyaya gelen Anastasios Bakasetas, kariyerine Asteras Tripolis'te başladı. 2019'da AEK Atina'dan Alanyaspor'a transfer olan Bakasetas, orta saha mevkisinde forma giyiyor. Yunan futbolcu Alanyaspor'da çıktığı toplam 65 maçta 21 gol 12 asiste imza attı. Bakasetas Yunanistan Milli Takım formasıyla da 33 maça çıkıp 2 gol attı.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler