Trabzonspor'dan flaş bilet açıklaması

Trabzonspor resmi siteden Göztepe karşılaşması biletleriyle alakalı açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan flaş bilet açıklaması
Trabzonspor haftasonu oynayacağı Göztepe maçı için satışa sunulacak biletlerle alakalı açıklama yaptı. Taraftarların bilet bulamadıklarından şikayet etmeleri üzerine yapılan açıklama şu şekilde;
"Değerli Trabzonspor taraftarları... Göztepe maçı için misafir tribününe ayrılan bilet sayısı sadece 300'dür. Yapılan değerlendirme sonucunda bu biletlerin yarısı uzun yıllardır takımımızı bekleyen İzmir'deki taraftarlarımıza satılmak üzere ayrılmıştır. Bu kararı diğer taraftarlarımızın anlayışla karşılayacağını belirtirken, biletlerin İzmir'deki hangi Passolig noktalarından satılacağına dair açıklama yarın resmi sitemizden yapılacaktır. (İzmir'deki satışlarda gişelere gelen 1 kişi ancak 2 bilet alabilir) Biletlerin diğer yarısı da takımımızı deplasmanda yalnız bırakmayacağına inandığımız taraftarlarımız için passo.com.tr üzerinden satışa çıkarılacaktır. Bilet satışlarının ne zaman başlayacağına dair bilgilendirme yarın resmi hesaplarımızdan duyurulacaktır. Saygılarımızla..."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler