Trabzonspor’dan Ferencvaros maçı öncesi dostluk yemeği

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçında Ferencvaros ile bugün saat 20:45’te karşılaşacak.

Trabzonspor’dan Ferencvaros maçı öncesi dostluk yemeği

Maçtan önce Trabzonspor heyeti, misafir takım yetkililerine dostluk yemeği düzenledi.

Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada “Kulübümüz tarafından UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Ferencváros kulübü yetkilileri ve UEFA delegesine dostluk yemeği verildi.

Yemeğe; Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Finans ve Proje Geliştirme Sorumlumuz Şemsetdin Hancı, Dış İlişkiler Sorumlumuz Esat Emanet, Yerel İdareler ve Yatırımlar Sorumlumuz Zafer Göktaş ile Futbol İdari İşler Direktörümüz Aysun Karahasanoğlu'nun yanı sıra Ferencváros CEO’su Pál Orosz, yönetim kurulu üyelerinden Dr. Attila Berzeviczi, Gusztav Bienerth, sportif direktör Tamás Hajnal ve UEFA Delegesi Andrey Medintsev katıldı.

İki kulübün de birbirine başarı dileklerini ilettiği yemeğin ardından Başkanımız Ahmet Ağaoğlu tarafından günün anısına misafir kulüp Ferencváros’a formamız ve plaket hediye edildi.” ifadeleri kullanıldı.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor