Süper Lig’e üçte üç yaparak 9 puanla giriş yapan Trabzonspor’da transfer hareketliliği sürüyor. Bordo-mavililer bir yandan kadroya takviye arayışlarını sürdürürken, diğer yandan ayrılması muhtemel oyuncularla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
Bu isimlerin başında gelen Batista Mendy için La Liga ekiplerinden Espanyol’un satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi.
Ancak teklifin zorunlu satın alma maddesi içermemesi nedeniyle Trabzonspor yönetimi teklifi geri çevirdi. Karadeniz ekibi, Fransız orta sahayı kiralık göndermesi halinde sözleşmeye mutlaka “zorunlu satın alma” şartı koymayı planlıyor.
Mendy için sadece Espanyol değil, İspanya’nın köklü kulüplerinden Sevilla’nın da devreye girdiği belirtildi. Yönetimin önceliği oyuncuyu doğrudan satmak olurken, kiralama ihtimalinde ise kesin olarak bağlayıcı satın alma opsiyonu talep ediliyor.
Kaynak:Fanatik