Trabzonspor'dan Enis Destan kararı! Anlaşma sağlandı

Trabzonspor'da performası dikkat çeken Enis Destan'a yeni sözleşme önerildi.

Trabzonspor'dan Enis Destan kararı! Anlaşma sağlandı

Trabzonspor'un genç golcüsü Enis Destan ile yeni bir kontrat anlaşmasına varıldığı ve başarılı futbolcunun, Abdullah Avcı'nın talebi üzerine yapılan görüşmelerin ardından 3 yıllık bir sözleşme imza atacağı belirtildi.

21 yaşındaki santrfor, Paul Onuachu'nun yerine geçerek ikinci forvet pozisyonunda önemli bir rol üstlendi. Birçok maçta yedek olarak oyuna dahil olan Destan, 2 gol atmanın yanı sıra 2 asistle de takımına katkı sağladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, taraftarlara umut verdiğini belirterek, genç yetenek Enis Destan'ın sözleşmesini 2026'ya kadar uzatma teklifini 4 yıl daha uzatma kararı aldıklarını açıkladı.

Enis Destan ve menajeri ile yapılan görüşmelerde genç oyuncunun sözleşme uzatma teklifini kabul ettiği öğrenildi. Şu anda yılda 3 milyon TL kazanan futbolcuya ciddi bir zam yapılması bekleniyor.

İki taraf arasındaki olumlu gelişmelerin devam ettiği ve kısa süre içinde yeni sözleşmenin resmi olarak imzalanacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler