Trabzonspor'dan Duje Caleta-Car girişimi!

Trabzonspor, Premier Lig'den düşen Southampton'ın Hırvat savunmacısı Duje Caleta-Car için görüşmelerini yoğunlaştırdı.

Trabzonspor'dan Duje Caleta-Car girişimi!

Trabzonspor, Premier Lig'den düşerek küçülme sürecine giren İngiliz kulübü Southampton'ın Hırvat savunmacısı Duje Caleta-Car'ı kadrosuna katmak için girişimlerini artırdı.

Southampton'ın geçtiğimiz sezon küme düşmesi ve mali yapıda küçülmeye gitmesi sonrasında, Duje Caleta-Car sezon başında Fransa'nın Olympique Lyon takımına kiralık olarak gönderilmişti.

Bordo-mavili ekip, daha önce de ilgi gösterdiği 27 yaşındaki başarılı stoperin, sezon sonunda İngiltere'ye dönmesi halinde Southampton ile görüşmelerini yoğunlaştıracak.

Trabzonspor, geçtiğimiz transfer döneminde aynı İngiliz kulübünden Mislav Orsic ve Paul Onuachu gibi önemli isimleri renklerine bağlayarak dikkat çekmişti.

İngiliz kulübü ile iyi ilişkiler kurmayı başaran Bordo mavililer, 2026 yılına kadar Southampton ile sözleşmesi bulunan Caleta-Car'ı bu kez Trabzon'a getirme peşinde.

Duje Caleta-Car bu sezon Fransa’da 20 maçta Bin 632 dakika forma giydi.

duje-caleta-car-12.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor