Trabzonspor'dan dostluk mesajı

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr Asım Örem, Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Yarın Rize'de Karadeniz’in iki güzide ve kardeş takımının karşılaşacağını belirten Örem, “Çaykur Rizespor bizim kardeş takımımız.  Yarın da bu dostluğun pekiş

Trabzonspor'dan dostluk mesajı

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr Asım Örem, Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Yarın Rize'de Karadeniz’in iki güzide ve kardeş takımının karşılaşacağını belirten Örem, “Çaykur Rizespor bizim kardeş takımımız.  Yarın da bu dostluğun pekişeceği zevkli ve çekişmeli bir mücadele izleyeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Çaykur Rizespor’un iyi bir yönetim, kaliteli teknik heyet ve kadroya sahip olduğunu da vurgulayan Örem, “Bizde geçtiğimiz hafta galip geldik ve bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Ancak her şeyden önemlisi iki güzide ve kardeş kulübün mücadelesinden dostluk ve hakedenin galip olarak ayrılmasıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor