Trabzonspor’dan Djilobodji ve Caulker girişimi

Trabzonspor defans alternatiflerini artırmak için arayışlarını sürdürürken Papy Djilobodji ve Steven Caulker de gündeme geldi.

Trabzonspor’dan Djilobodji ve Caulker girişimi

Haber61 Spor Servisi / Trabzonspor gelecek yılın kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Alternatifli ve tecrübeli  bir kadro oluşturmayı planlayan teknik direktör Abdullah Avcı listesini yönetime sundu.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; Hosseini’ye teklif edilen yeni sözleşmenin de kabul görmemesi üzerine listedeki isimlerle temaslara başlayan Trabzonspor’un takımlarıyla sözleşmeleri sona erecek Papy Djilobodji ile Steven Caulker ile ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.

2019’dan itibaren Gaziantep FK’da oynayan ve bu sezon 38 maçta forma giyen Papy Djilobodji’nin sözleşmesi sona eriyor. Takımının sözleşme teklifini “en az 1 Milyon Euro” beklentisi olduğu için reddettiği belirtilen 32 yaşındaki 1,93’lük stoper diğer takımların teklifleri değerlendirmeye başladı. Trabzonspor’un da bu noktada Senegalli futbolcu ile temasa geçtiği kaydedildi.

Bordo mavililerin görüştüğü bir diğer isim ise Alanyaspor’la sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Steven Caulker. 1,91 boyundaki İngiliz stoperin takımıyla yola devam etmeyeceği kesinleşirken adı İstanbul takımlarıyla da ciddi şekilde anılıyor. Bu sezon Alanyaspor ile 37 maça çıkan tecrübeli futbolcu için Trabzonspor’un da girişimlere başladığı öğrenildi.

Steven Caulker kimdir?

Steven Caulker kimdir?
2019 yılında Alanyaspor’a transfer olan Caulker 29 yaşında. 1.91 boyundaki İngiliz stoper kariyerinde daha önce Tottenham, Yeovil, Bristol City, Swensea, Cardiff, QPR, Southampton, Liverpool ve Dundee FC formaları giydi. 

Bu sezon toplamda 37 maça çıkarak 4 gol 2 asist yapan Caulker kariyer toplamında ise 343 kez sahaya çıkarak 19 gol 19 asist yapmayı başardı. İngiliz stoper ülkesinin milli takımında da 1 kez forma giydi. Caulker’in güncel transfermarkt piyasa değeri 4.3 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

Papy Djilobodji kimdir?

Papy Djilobodji kimdir?
2019 yılında Guingamp’tan Gaziantep FK’ya transfer olan 32 yaşındaki Senegalli stoper Papy Djilobodji, kariyerinde daha önce Saloum, Senart, Nantes, Chelsea, Werder Bremen, Sunderland, Dijon ve Guingamp formaları giydi.

Bu sezon toplamda 38 maçta sahaya çıkan tecrübeli futbolcu 2 gol 1 asist yaptı. MÜlkesinin milli ofrmasıyla 17 kez sahaya çıkan Papy kariyer toplamında ise 336 maçta forma giyip 21 gol 8 asiste imza attı.

Güncel transfermarkt değeri 1.8 Milyon Euro olarak gösterilen Papy, 2013 ve 2018 yılında da Trabzonspor’un ciddi şekilde gündemindeydi ancak bu transfer bir türlü sonlandırılamamıştı.

Papy Djilobodji kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor