Trabzonspor’dan çok sert birlik mesajı – “Kenetlen Trabzonspor”

Trabzonspor, son yaşanan olaylar üzerine çok sert birlik mesajı yayınladı.

Trabzonspor’dan çok sert birlik mesajı – “Kenetlen Trabzonspor”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, TFF’nin kulüplerin harcama limitlerini artırması sonrasında çıkan tartışmalar üzerinde taraftarlarına ve camiasına birlik mesajı yayınladı.

Bütün Trabzon basınının tek manşetle çıkarak Bordo mavili kulübe destek olduğu çok sert ifadelerin yeraldığı birlik mesajında şu ifadelere yer verildi;

“Kenetlen Trabzonspor!

"Şer birliği" yeniden devrede... 2010 – 2011'in baş aktörleri, 2010 – 2011'in MHK'si ve 2010 – 2011'in tetikçi kalemşörleri yine bir araya geldi. Söz konusu Trabzonspor olunca, "bağımsız" davranan tüm kişi ve kurumlar söz konusu İstanbul takımları olunca ortak paydada tekraren birleştiler. Hedefleri; dün olduğu gibi bugün de Trabzonspor'un önünü kesmek, Trabzonspor'u saf dışı bırakmak.

Biz bu senaryoyu biliyoruz... 1996'dan, 2005'ten, 2011'den biliyoruz. İstanbul takımlarının devre arası transfer dönemini rahat geçirmesi ve yeni transferler yapabilmesi için TFF'nin gece yarısı lisans talimatını değiştirmesi... MHK'nin Trabzonspor maçlarına verdiği hakemler... VAR'daki körler, sahadaki sağırlar ve pek tabi ki yaptıkları operasyonlar... Tetikçi yazarların sosyal medya üzerinden Trabzonspor'a bütün gücüyle saldırması... Kapalı kapılar ardında gerçekleşen 2'li 3'lü gayri resmi ve gayri ahlaki görüşmeler... Bunlar alışık olduğumuz senaryonun yeniden kurgulandığı ve sahnelendiğinin göstergesidir.

Ama bu sefer idmanlıyız, bu sefer şerbetliyiz, bu sefer oyuna gelmeyiz! Onlar saldıracaklar... TFF üzerinden, MHK üzerinden, medya üzerinden, resmi ve gayri resmi tetikçileri üzerinden saldıracaklar... Zamanlı, zamansız saldıracaklar... Yalan, iftira ve manipülasyonla saldıracaklar... Hınçla, öfkeyle, ligin sonları yaklaştıkça daha da şiddetli saldıracaklar... O yüzden Trabzonspor camiasının her zamankinden daha çok "birlik" olmaya ihtiyacı var.

Tüm bu nedenlerden ötürü diyoruz ki; Kenetlen Trabzonsporlu! Her yönüyle, her birimiyle, her bireyiyle kol kola, yan yana ve omuz omuza duran Trabzonspor'u hiçbir güç yıkamaz. Kulübümüze ve takımımıza sahip çıkalım. Onların; yanında, önünde, arkasında set olalım. Hiçbir güç; birlik olmuş Trabzonspor camiasının hakkını çalamaz! Unutmayalım ki; YanYana durursak, BizBize yeteriz!”

Trabzonspor’dan çok sert birlik mesajı – “Kenetlen Trabzonspor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler