Trabzonspor'dan ceza uyarısı

Trabzonspor'dan yarın akşam Hüseyin avni Aker Stadında oynanacak olan Medipol Başakşehir Karşılaşması öncesinde yapılan duyuru taraftarlara uyarılarda bulunuldu.    Yapılan duyuruda taraftarların neden olabileceği olaylar nedeniyle kulübün büyük cezalarla

Trabzonspor'dan ceza uyarısı
Trabzonspor'dan yarın akşam Hüseyin avni Aker Stadında oynanacak olan Medipol Başakşehir Karşılaşması öncesinde yapılan duyuru taraftarlara uyarılarda bulunuldu. 
 
Yapılan duyuruda taraftarların neden olabileceği olaylar nedeniyle kulübün büyük cezalarla karşı karşıya kalabileceği belirtilirken gerekli hassasiyetin gösterileceğini düşündükleri ifade edildi.
 
Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
"Takımımızın Medipol Başakşehir ile oynayacağı müsabaka öncesi taraftarlarımıza önemli duyuru.
 
TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.
 
Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur.
 
Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır.
 
Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler