Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı öncesi önemli duyuru!

Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklama geldi.

Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı öncesi önemli duyuru!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

Bordo mavili kulüp, Beşiktaş ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi alınan kararlara dair açıklamada bulundu.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde;

1- Stadyum kapıları müsabakadan 4 (dört) saat önce açılacaktır.

2- Stadyumda taraftarlarımız batı ve güney tribününde yer alacaktır.

3- Stadyuma alınacak pankartlar müsabakadan 48 saat öncesine kadar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilecek ve onay alınacaktır.

4- Şahsa ait hiçbir pankart stadyuma alınmayacaktır.

5- Koreografi veya etkinlik gibi pankartlar olacak ise bunlar hazırlanmadan önce İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilecek ve onay alınacaktır.

6- Elde sallanacak bayraklar plastik saplı ve tribün önlerinde olmayacaktır.

7- Davullar maça girerken polis kontrolünden geçtikten sonra stadyuma alınacaktır. Önceden stadyuma koyulmayacaktır.

8- Müsabaka günü saat 12.00’de stadyum araması yapılacak ve akreditasyon uygulaması olacağından dolayı görevliler haricinde hiç kimse stadyuma alınmayacaktır.

9- Müsabaka öncesinde konser etkinliği olacaktır. Stadyum kapasitesi fazla olduğundan dolayı kapılarda yığılma olmaması ve müsabakayı izlemeye gelecek olan taraftarlarımızın sorun yaşamaması için, stadyuma erken saatte gelmeleri ve giriş yapmaları uygun olacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler