Trabzonspor'dan başkan adaylarına uyarı!

5-6 Aralık tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonunda yapılacak olan Trabzonspor kongresi için Divan Başkanlık Kurulu'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Trabzonspor’umuzun seçimli olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkan ve üyeliklerine, Sicil Kurulu

Trabzonspor'dan başkan adaylarına uyarı!

5-6 Aralık tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonunda yapılacak olan Trabzonspor kongresi için Divan Başkanlık Kurulu'ndan açıklama geldi.

Yapılan açıklamada "Trabzonspor’umuzun seçimli olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkan ve üyeliklerine, Sicil Kurulu Başkan ve üyeliklerine aday olacak arkadaşların, ileride hak kaybına uğramamaları için adaylık müracaatlarını yapmadan önce; tüzüğün 41/a-1, 53, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ve 73. Maddelerini okuyup müracaatlarını tanınan sürelerde ve şartlarda, istenilen belgelerle birlikte Trabzonspor Divan Başkanlık Kuruluna vermeleri gerekmektedir. Tüzük maddelerinden anlaşılacağı üzere, Yönetim Kurulu Başkanlığı dışındaki görevlere bireysel başvuru mümkündür. Yönetim Kurulu Başkanlığına başvuracak adayların, yönetim kurulu listesi ve genel kurula katılma hakkı olan en az 150 üyenin ıslak imzası ile adaylığa teklif edildiğine dair dilekçeyi Divan Başkanlık Kuruluna vermek zorundadır. Yönetim Kurulu Başkan adaylığı teklifi için ıslak imza veren üyelerin ad, soyad, üye numarası ve bilgi edinilmesi amacıyla da ulaşılabilecek telefon numaralarının teklif dilekçesinde yer alması zorunludur" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor