Trabzonspor'dan ayrılmak için şafak sayıyor! Büyük umutlarla gelmişti

Trabzonspor'un kiralık oarak kadrosuna kattğı genç isim Mehmet Can Aydın performansı ile hayal kırıklığı yarattı.

Trabzonspor'dan ayrılmak için şafak sayıyor! Büyük umutlarla gelmişti

Trabzonspor'un genç yıldızı Mehmet Can Aydın, sezon başında gösterdiği umut verici performansın ardından, beklenmedik bir şekilde düşüşe geçti. Başlangıçta taraftarların ve yönetimin beğenisini kazanan Aydın, zamanla formunu kaybetti ve deneyimli oyuncu Thomas Meunier'e karşı ilk 11'deki yerini koruyamadı.

Mehmet Can Aydın'ın kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte, genç oyuncunun Trabzonspor'daki geleceği belirsizliğini koruyor. Trabzonspor taraftarları başta olmak üzere pek çok kişi, Aydın'ın süreklilik göstermesini ve Trabzon'da kalıp gelişimini sürdürmesini umut etmişti. Ancak, genç futbolcunun bu beklentilere karşılık vermek için yeterli çabayı göstermediği ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı belirtiliyor.

Mehmet Can Aydın bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 22 resmi maçta gol veya asist üretemedi. Performansıyla dikkatleri üzerine çekemeyen Aydın, FC Schalke 04'ün de değerlendirme listesine girmiş durumda. Alman kulübü, oyuncunun son durumunu göz önünde bulundurarak gelecek planlarını yapacak ve Aydın'ı yeniden kiralamak veya kadrosunda tutmak gibi seçenekleri değerlendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor