Trabzonspor'dan ayrıldı sitem etti; Kanı bozuklar...

Trabzonspor altyapısından A takıma kadar yükseldi ve Milli formayı da giydi ancak takımda tutulmadı...

Trabzonspor'dan ayrıldı sitem etti; Kanı bozuklar...
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu döneminde Diyarbakır'da keşfedilerek Trabzonspor altyapısına katılan ve burada oynadığı futbolla hem A takıma hem de Milli takıma yükselen Mehmet Yeşil'in sözleşmesi devre arasında karşılıklı olarak feshedildi. Mehmet İstanbulspor ile sözleşme imzaladı...

SİTEM ETTİ

Tekelioğlu'nun A takımı çalıştırmaya başladığı dönemde A takıma alınarak kupa maçlarında forma giyen Mehmet daha sonra Yanal dönemiyle birlikte altyapıya geri gönderilldi. Ancak burada alt yapı sorumlusu Cem Bağcı ve antrenör Ali Kemal Yılmaz'ın hışmına uğrayarak kadro dışı bırakıldı. 19 yaşındaki genç stoper Mehmet Yeşil Trabzonspor alt yapısı ile ilgili attığı tweet ile sitemini dile getirdi.

Mehmet " Vay haline altyapının, bazı kanı bozukların yediği kul haklarını adeta Rabbim çıkarıyor. Geçen sezon 4 şampiyonluk peki bu sezon?" ifadelerini kullandı.



 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler