Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Abdülkadir Ömür'ün hayali...

Trabzonspor'un yıldız ismi Abdülkadir Ömür'ün Avrupa hayalini gerçekleştireceği ve ayrılabileceği öne sürüldü.

Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Abdülkadir Ömür'ün hayali...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür, geleceği ile ilgili kararı verdi. Genç yıldız, Avrupa'ya gitmek için hazırlanıyor. 23 yaşındaki başarılı oyuncunun sezon sonunda bordo-mavililerden ayrılarak Avrupa hayalini gerçekleştirmek istediği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon yıllar sonra Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, sürpriz bir karar aldı. 23 yaşındaki başarılı oyuncunun sezon sonunda bordo-mavililerden ayrılarak Avrupa hayalini gerçekleştirmek istediği öne sürüldü.

AVRUPA HAYALİ GERÇEKLEŞİYOR
Abdülkadir Ömür, geçtiğimiz sezonlarda da birçok Avrupa ekibiyle gündeme gelmiş ancak gelen teklifler reddedilmişti. Bordo-mavililerden sezon sonunda ayrılmaya hazırlanan genç oyuncuya özellikle Fransa ve İspanya'dan taliplerin olduğu öğrenildi.

Trabzonspor ile bu sezon 33 resmi maça çıkan Abdülkadir. bu maçlarda 1 gol 2 asistlik katkı sağladı. (sporx)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler