Trabzonspor'dan Avni Aker çağrısı

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor'un Stadyum ve Taraftardan Sorumlu yöneticisi Ömer Demir, bordo mavili taraftarlara çağrıda bulunarak, “Hüseyin Avni Aker'e veda sezonunda teknik direktörümüz Şota Arveladze'nin dediği gibi deplasman maçlarını takımımız

Trabzonspor'dan Avni Aker çağrısı

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor'un Stadyum ve Taraftardan Sorumlu yöneticisi Ömer Demir, bordo mavili taraftarlara çağrıda bulunarak, “Hüseyin Avni Aker'e veda sezonunda teknik direktörümüz Şota Arveladze'nin dediği gibi deplasman maçlarını takımımız, iç saha maçlarını taraftarlarımız kazansın.” dedi.

Trabzonspor bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda son sezonunu geçirecek. Gelecek sezondan itibaren bordo mavili takım Akyazı'da yapılmakta olan stadyumda maçlarını oynayacak. Sezona Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında alınan galibiyetlerle başlayarak büyük bir ilgi çeken Trabzonspor'da Stadyum ve Taraftardan Sorumlu yönetici Ömer Demir bir açıklama yaparak taraftarlara çağrıda bulundu.

Trabzonspor'un sezona çok iyi başladığını ve bunun devam etmesi için taraftarların desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirten Ömer Demir, “Spor Toto Süper Lig'e yaptığımız iki galibiyetli başlangıç camiamızın moral ve motivasyonunu, takıma olan ilgisini üst seviyeye taşırken biz de yönetim olarak vermiş olduğumuz emeğin karşılığını almaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Temennimiz takımımızın motivasyon kaybı yaşamadan yoluna bu şekilde devam etmesidir. Bu yolda taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızdan tek beklentimiz; varlıklarını ve desteklerini oyuncularımıza hissettirmeleridir. Bunun da tek yolu tribündeki yerlerini almalarıdır. Tüm taraftarlarımız takımı daha iyi nasıl motive ederim diye düşünmeli ve bu sorumluluk ve bilinçle hareket etmeli.” dedi.

Trabzonspor efsanesinin yazıldığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun son sezonunda efsaneye layık bir veda edebilmek için şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ifade eden Ömer Demir, “Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, sportif direktörümüz ve teknik heyetimizin çalışmalarıyla iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Daha önce büyük başarılara imza attığımız Avni Aker'e son sezonunda zaferlerle veda edelim. Sezon sonunda ulaşabilmemiz muhtemel olan şampiyonluğun mutluluğunu şimdiden yaşamaya başlamak, sonrasında pişmanlık duymamak için, başarıya ortak olmak için imkanı olan tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Dünü unutmadan ama takılıp da kalmadan yarını planlayalım. Formamızı giyelim, yeni bir heyecanla takımımızı destekleyelim. Teknik direktörümüz Şota Arveladze'nin dediği gibi deplasman maçlarını takımımız, iç saha maçlarını taraftarlarımız kazansın.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor