Trabzonspor’dan Ali Koç’a tavsiye – “Kulübe kefil ol”

Divan kurulu başkanı Ali Sürmen Haber61’e konuştu.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Denizlispor maçı öncesinde stat önünde haber61’e açıklamalarda bulundu.

Denizlispor’u yenecek gücün takımda olduğuna işaret eden Sürmen, “Bugün iyi bir sonuç alarak rövanşa bırakmamız lazım. Aksi bile olsa, Denizlispor’u orada da burada da yenerek geçmemiz gerekir. O güç var takımımızda” dedi.

“KULÜBE KEFİL OL”

Fenerbahçe Ali Koç’un yaptığı açıklamaları sorduğumuz Ali Sürmen, “Fenerbahçe yeni başkanı Ali Koç başarılı olmasını yeni bir jenerasyon olarak öncekiler gibi olmamasını beklerdik. Ancak görünen o ki fazla bir şey değişmemiş. Ali Koç şunu düşünmeli, 3 Temmuz’dan sonra kanun Trabzonspor için mi yoksa Fenerbahçe için mi değiştirildi. Disiplin talimatı Trabzonspor için mi Fenerbahçe için mi değiştirildi. Ya da UEFA neden onları değil de Trabzonspor’u çağırdı bunları düşünmesi gerekir. Ben Ali Koç’un içinde bulunduğu çaresizlikle Trabzonspor’a sataşarak kendisine gelecek saldırıları önlemeye çalıştığını düşünüyorum Ona tavsiyem aile şirketinden ve büyüklerinden izin alarak Fenerbahçe’nin geleceği için bankayla uzlaşması kefil olup imza atmasıdır. Kefil olamıyorsa bunu taraftarına anlatmalıdır. Kendi sorununu kendi çözmelidir. Biz Fenerbahçe taraftarlarını ve Ali Koç’u buraya maça davet ediyoruz. Bir kupa meselemiz var eninde sonunda o kupa Trabzonspor’un müzesine gelecek. Öyle Ali Koç’un demesiyle bu mücadeleyi bırakmayız. Ama diğer taraftan Türk futbolunda yöneticilerin ve taraftarların ilişkileri iyi olmalı kavga körüklenmemeli. Taraftarlar birlikte oturup maç izleme seviyesine ulaşmalı. Burada görev yöneticilere düşüyor. Bu nedenle çağrımı yineliyorum ve gelsinler, futbol sahada oynansın ama gereksiz açıklama yapmayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor