Trabzonspor'dan Akyazı açıklaması!

TOKİ ile Trabzonspor arasında anlaşmazlık olduğu yönünde çıkan haberler üzerine Bordo mavili Kulüpten açıklama yapıldı.Trabzonspor resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada "Akyazı Spor Kompleksi’nin yapımını sürdüren TOKİ ile Trabzonspor arasında herh

Trabzonspor'dan Akyazı açıklaması!

TOKİ ile Trabzonspor arasında anlaşmazlık olduğu yönünde çıkan haberler üzerine Bordo mavili Kulüpten açıklama yapıldı.

Trabzonspor resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada "Akyazı Spor Kompleksi’nin yapımını sürdüren TOKİ ile Trabzonspor arasında herhangi bir olumsuzluğun olmadığı, tam bir işbirliği içinde tarafların Trabzonspor’un yeni mabedini inşa etmek için yoğun bir çaba sarf ettiğini belirtmek isteriz.

Son birkaç gündür medyada yer alan TOKİ ve Trabzonspor arasında sorun yaşandığı, Trabzonspor’un Akyazı Spor Kompleksi çalışma alanına alınmadığı haberleri gerçek dışıdır. TOKİ, taraftarlarımızın çalışma alanında fotoğraf çekimi yapmaları hususunda prensip kararı almış olup, bu tür taleplere olumlu cevap vermemektedir.

Son yaşanan olayda da böyle bir talepte bulunulmuş olup, talebe cevaben yazılı olarak geri dönüş yapılmıştır.

Büyük başarılara imza atacağımız yeni mabedimiz her geçen gün sona doğru yaklaşmaktadır.


Merakla beklediğiniz tüm fotoğraflar Trabzonspor’un resmi hesaplarından paylaşılmaya devam edilecektir. Kamuoyuna duyurulur…" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor