Trabzonspor'dan ahlak dersi

Süper Lig'de pazartesi günü Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'un sezon başında bu takıma kiraladığı Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru konusunda 'etik dersi' verdiği ortaya çıktı. Kayserisporlu yöneticilerin, iki oyuncunun kiralanması sırasında Trabzonspor

Trabzonspor'dan ahlak dersi
Süper Lig'de pazartesi günü Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'un sezon başında bu takıma kiraladığı Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru konusunda 'etik dersi' verdiği ortaya çıktı. Kayserisporlu yöneticilerin, iki oyuncunun kiralanması sırasında Trabzonspor Yönetimi'ne, "Sözleşmeye 'bize karşı oynayamaz' maddesi koyacak mısınız?" diye sorduğu, bordo-mavililerin ise, "Bu etik değil. Bunu hiç konuşmamış olalım" yanıtını verdiği öğrenildi. 
 
İKİSİ DE FORMA GİYEBİLECEK 
Kayserispor Yönetimi'nin, Trabzonspor'un bu yaklaşımına teşekkür ederek, "Buraya geldiğinizde biz de sizi en güzel şekilde ağırlayacağız" dediği ifade edildi. Sezon sonuna kadar Kayserispor'un başarısı için ter dökecek olan Mustafa ve Zeki, Tolunay Kafkas görev verirse pazartesi günü Trabzonspor'a karşı sahada yerlerini alacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor