Trabzonspor'dan acılı ailelere ziyaret

Trabzonspor kafilesi bugün Hopa'daki felaket zedeleri ziyaret etti. Bordo mavililerin gittiği evlerdeki acı ise yürekleri burktu. Trabzonsporluların ilk gittiği Gedik ailesinin evi oldu. Kazım ve Miraç Gedik kardeşlerin evini ziyaret eden bordo mavililer

Trabzonspor'dan acılı ailelere ziyaret

Trabzonspor kafilesi bugün Hopa'daki felaket zedeleri ziyaret etti.

Bordo mavililerin gittiği evlerdeki acı ise yürekleri burktu. Trabzonsporluların ilk gittiği Gedik ailesinin evi oldu. Kazım ve Miraç Gedik kardeşlerin evini ziyaret eden bordo mavililer burada Kazım Gedik'in eşi Ünsal ve Erdal Eren'in öldüğünü kızı Dilek'in ise yaralı kurtulduğunu, Miraç Gedik'in ise eşi Emniyet Gedik'in hayatını kaybettiğini kızları Tuğba Gedik ve 5 aylık hamile Cansu Kaya'nın yaralı kurtulduğunu öğrendi. Büyük üzüntü yaşayan kafile başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinin ardından evden ayrıldı.

Kafilenin ikinci adresi ise Erkan  - Ayla Su çiftinin evi oldu. Çiftin oğulları 5 yaşındaki Talha'nın felakette kurtarılmak istenirken itfaiye aracından düşerek kaybolduğu öğrenildi. Ardından kafile başka bir ei ziyaret etmek üzere evden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor