Trabzonspor'dan açıklama: Kabul edilemez

Arşiv ve Müze Kurulu açıklama yaptı

Trabzonspor'dan açıklama: Kabul edilemez
Haber61 Spor Servisi

Geciken bir ödeme nedeniyle Trabzonspor'un müzesine gönderilen ve şampiyonluk kupalarının haczedilmesi istenmesinin ardından bir tepki de Trabzonspor Arşiv ve Müze Kurulu'ndan geldi.

Kurul yaptığı açıklamayla yaşananlara tepki gösterdi.

İşte o açıklama;

Son günlerde yaşanan Trabzonsporun 6 şampiyonluk kupasına haciz konulması gibi talihsiz bir durum karşısında Arşiv ve Müze Kurulu olarak açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Trabzonspor'un ve Trabzon halkının maddi değerlere sığmayacak kadar kıymetli olan, alınteri ve tertemiz hakederek kazanılmış kupalarımızın böyle manasız ve kasden yapılmış bir eylem karşısında alet edilmesi kabul edilemez bir cürret olarak görmekteyiz.

Bu pervasızlık karşısında sorumlu olanların Trabzon şehrinden değil kesinlikle Trabzonsporun büyüklüğünü hazmedemeyen tıpkı 7. şampiyonluğumuzu elimizden almak için yapılanların benzeri gibi dışarıdan olduğuna emin olduğumuz güçlerin derhal tespit edilip kamuoyuna açıklanmalıdır.

 50. yılımızda yine tarih yazmak için hazırlandığımız bu dönemde kulübümüze karşı bu pervasızca saldırılara bütün şehir olarak birlik ve beraberliğimizi herzamankinden daha güçlü ve sabırla kenetlenmeliyiz.Bu vesile ile bütün Trabzonspor sevdalılarını belkide hiç ziyaret etmedikleri müzemize davet ediyor ve sahip çıkmaları gereken tarihimizi tekrar inceleyip bilinçli bir taraftar zihniyetiyle 50. yılımızda daha coşkulu görmek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor