Trabzonspor’dan açıklama: Diskalifiye edildi

Trabzonspor forma tasarımı yarışmasında finale kalan tasarımcı diskalifiye edildi.

Trabzonspor’dan açıklama: Diskalifiye edildi

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Basketbol Takımında yeni sezon hazırlıkları sürerken yeni formalar içinde tasarım yarışması başlatılmıştı.


Yapılan tasarımlar arasından finale kalan bir tasarımcı, daha önce kulübe ve eski başkanlara yönelik hakaret içerikli mesajlarının tespit edilmesi dolayısıyla diskalifiye edildiği bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Trabzonspor Basketbol Takımı Başkan Abiş Hopikoğlu açıklamalarda bulunarak, “2017 – 2018 Basketbol sezonuna “Değişim Başlıyor” sloganı ile başlayan kulübümüz, sezon boyunca giyeceği formalardan bir tanesinin belirlenmesi maksadıyla “Hayalimdeki Forma” tasarım yarışmasını başlatmıştı. Bu yarışma tüm taraftarlarımıza ve tasarımcılara yönelik yapılmıştır. Bu ülkeye mal olmuş TRABZONSPOR markasının başlatmış olduğu bu yarışmaya elbette farklı takımların taraftarları da katılacaktır. Yarışmada objektifliğin sağlanması adına tasarımcı isminin gizlenerek jüriye sunulması ve sadece tasarımın değerlendirilmesi sağlanmıştır.   Fakat tarafımıza ulaşan yeni bilgiler ışığında finale kalan tasarımcının kulübümüze ve kulübümüzün eski Başkanlarına yapmış olduğu hakaretlerin kabul edilmesi mümkün değildir.  Yaşanan bu olaylar sonucunda mevzu bahis katılımcı ve eserleri yarışmadan diskalifiye edilmiştir. Trabzonspor Basketbol Kulübü’ne yakışır yeni formalar tasarlayarak en kısa sürede siz değerli taraftarlarımızın beğenisine sunulacaktır.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor