Trabzonspor'dan 35 Milyonluk tasarruf

Trabzonspor'da hedef kadro maliyetini düşürmek

Trabzonspor'dan 35 Milyonluk tasarruf

Kadrosundaki maliyetli oyunculara değerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak olan Trabzonspor yönetimi, yıllık giderleri 80 milyon TL civarına indirmeyi planlıyor.

Oyunculara yapılan yıllık ücretlerinden 'feda' çağrısına olumlu yanıt alamayan Trabzonspor yönetimi, mevcut kadronun maliyetini düşürmek için farklı çalışmalara yöneldi. Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçen ve yıllık giderleri 80 milyon TL civarında sabitlemek isteyen bordo-mavililer, bu noktada maliyetli oyunculara değerlerinde teklif gelmesi durumunda bu teklifleri değerlendirmeye alacak ve hem kasasına girdi sağlayacak, hem de kadro maliyetini düşürecek.

5 OYUNCUDAN 35 MİLYON TL TASARRUF

Sözleşmeleri sona eren Uğur Demirok, Dame N'Doye, Jan Durica ve Tomas Hubocan'ın yanı sıra Okay Yokuşlu'nun da takımdan ayrılmasıyla 5 oyuncunun yılda yaklaşık 35 milyon TL'lik bir maliyetinden kurtulan Trabzonspor yönetimi, bu rakamı 80 milyon TL civarına yükseltmeyi hedefliyor. Bordo-mavililer bu noktada takımdaki maliyetli 1-2 oyuncuya kulübe olan maliyetlerini karşılayacak seviyede teklif gelmesi durumunda değerlendirerek hedeflenen 80 milyon TL'lik rakama ulaşmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler