Trabzonspor’dan 3 yabancıya teklif

Bordo mavili ekibin 3 yabancı oyuncuya teklif götürdüğü konuşuluyor.

Trabzonspor’dan 3 yabancıya teklif

Haber61 / Spor Servisi

Süper Lig’in ilk yarısının sona ermesinin ardından devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.


Transfer için yerli ve yabancı piyasayı araştıran bordo mavili kurmayların 3 yabancı futbolcuya teklif götürdüğü öğrenildi. İsimleri sır gibi saklanan 3 yabancı futbolcunun için ilk görüşmeleri gerçekleştiren Trabzonspor yöneticileri, duydukları astronomik rakamlar nedeniyle beklemeye geçti. Bordo mavililer UEFA’nın mali Fair-play kuralları gereğince transferde oldukça titiz davranırken özellikle sol bek transferi için Emmanuel Mas’ın durumunun netleşmesini bekliyor.  

ÇALIMBAY İSTEMİŞTİ

Karadeniz ekibinin teknik direktörü Rıza Çalımbay yaptığı transfer açıklamalarında stoper, sol bek ve kanatlar birer oyuncu takviyesi ihtiyacı olduğunu dile getirmişti. Teklif yapılan yabancı oyuncuların da bu mevkilerde forma giydiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor