Trabzonspor'dan 17 hafta sonra bir ilk

Süper Lig'de Trabzonspor Başakşehir ile 1-1 beraber kalırken tam 165 gün sonra sahasında berabere kaldı. Teknik direktör Hami Mandıralı ise ikinci dönemini yaşadığı bordo mavili takımda 10 maçta ilk beraberliğini aldı.   Ligde tam 17 hafta sonra sahasında

Trabzonspor'dan 17 hafta sonra bir ilk
Süper Lig'de Trabzonspor Başakşehir ile 1-1 beraber kalırken tam 165 gün sonra sahasında berabere kaldı. Teknik direktör Hami Mandıralı ise ikinci dönemini yaşadığı bordo mavili takımda 10 maçta ilk beraberliğini aldı.
 
Ligde tam 17 hafta sonra sahasında 1 puan alan Trabzonspor son olarak 10. haftada Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Mandıralı'nın ikinci döneminde ise Karadeniz ekibi ligdeki 10 maçta 4 kez kazanırken 5 kere mağlup oldu ve 1 beraberlik aldı. Atılan 9 golün karşısında 12 kez gol yedi.
 
Trabzonspor bu istatistiklerle bu hafta itibariyle Bursaspor ve Beşiktaş'tan sonra ligde en az beraberlik elde eden takım oldu. Elde edilen 4 beraberliğin 3'ü ise Avni Aker'de alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor