Trabzonspor'da zorunlu değişim

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, Okay ve Constant’ın sakatlıkları nedeniyle kadroda mecburi bir değişikliğe gidecek. Constant’ın yerine Alper Uludağ’ın oynaması beklenirken ön liberoda Okay Yokuşlu’nun yokluğunda Mbia’nın yanında Medjani’nin o

Trabzonspor'da zorunlu değişim

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, Okay ve Constant’ın sakatlıkları nedeniyle kadroda mecburi bir değişikliğe gidecek.

Constant’ın yerine Alper Uludağ’ın oynaması beklenirken ön liberoda Okay Yokuşlu’nun yokluğunda Mbia’nın yanında Medjani’nin oynayacağı öğrenildi. Formsuz görüntüsüne rağmen ilk 11’de kendisine yer bulan Dame N’Doye’nin Ankara’da da formasını Cardozo’ya kaptırmaması bekleniyor. Bu arada iki haftadır kondisyon eksikliği nedeniyle formasından uzak kalan Mehmet Ekici’nin de yarın görev alabileceği belirtildi.

Muhtemel 11

Onur- Cavanda, Mustafa, Douglas Franco, Alper Uludağ – Mbia, Medjani – Marko Marin, Mehmet Ekici, Erkan – N’Doye

SAKATLAR: Okay, Constant, Deniz, Sefa, Bosingwa, Bourceanu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor