Trabzonspor’da Yusuf sevinci

Trabzonspor’un Galatasaray karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet sevinç yaratırken Yusuf Erdoğan’ın iyileşmesi camiayı mutlu etti.Süper Ligin 27. Haftasında sahasında Galatasaray karşısında iyi bir oyun sergileyerek karşılaşmayı kazanan Bordo-Mavili takımda

Trabzonspor’da Yusuf sevinci

Trabzonspor’un Galatasaray karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet sevinç yaratırken Yusuf Erdoğan’ın iyileşmesi camiayı mutlu etti.

Süper Ligin 27. Haftasında sahasında Galatasaray karşısında iyi bir oyun sergileyerek karşılaşmayı kazanan Bordo-Mavili takımda Yusuf Erdoğan sevinci yaşanıyor.

Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalan başarılı kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan Galatasaray maçının ikinci yarısında oyuna girdi ve Trabzonspor’un aldığı galibiyette pay sahibi oldu.

Karşılaşma bitiminde galibiyete en çok sevinen oyuncuların başında gelen Yusuf Erdoğan taraftarlarından büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor