Trabzonspor'da yerli yabancı dayanışması!

Trabzonspor'da yerli ve yabancı oyuncularını kaynaşması atılan gollere de yansıdı. Bordo-mavililerin ligde atığı 6 golün 4'ü yerlilerden 2'i yabancılardan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta kapanış maçında deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Tra

Trabzonspor'da yerli yabancı dayanışması!

Trabzonspor'da yerli ve yabancı oyuncularını kaynaşması atılan gollere de yansıdı.

Bordo-mavililerin ligde atığı 6 golün 4'ü yerlilerden 2'i yabancılardan geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta kapanış maçında deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, yeniden zirvenin ortağı oldu. Averajla Fenerbahçe'nin lider olduğu haftada bordo-mavililerde hem yabancı hem de yerli oyuncuların takımlarına olan katkıları ise ön plana çıktı.

HEM YERLİ HEM DE YABANCILARLA SONUCA GİTTİ

Trabzonspor bu sezon hem yerli hem de yabancı oyuncularıyla sonuca gitti. Yeni sezonda Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleri elde eden Trabzonspor, sahasında ise Akhisar Belediyespor ile berabere kaldı. Bordo-mavililerin geride kalan 4 lig maçında attığı 6 golün 4'ü yerli oyuncuların ayağından gelirken, 2 gol ise yabancı oyunculardan geldi. Yusuf, Erkan Zengin ve Cardozo 2'şer gol atma başarısını göstererek, Karadeniz ekibinin topladığı 10 puana önemli katkıda bulundular. Trabzonspor'da geçen sezon ilk 4 resmi lig maçında 2 golün 1'ini Cardozo diğerini ise Yusuf Erdoğan kaydetmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor