Trabzonspor'da yerli oyunculara uyarı

Galatasaray galibiyetiyle moral depolayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, her ihtimale karşı tedbiri elden bırakmıyor.Derbi zaferinin takım içinde rehavet oluşturmasını istemeyen deneyimli çalıştırıcının, Avrupa iddiası için Musa Nizam, İshak

Trabzonspor'da yerli oyunculara uyarı

Galatasaray galibiyetiyle moral depolayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, her ihtimale karşı tedbiri elden bırakmıyor.

Derbi zaferinin takım içinde rehavet oluşturmasını istemeyen deneyimli çalıştırıcının, Avrupa iddiası için Musa Nizam, İshak Doğan, Aykut Demir, Salih Dursun gibi yerli futbolcularını kalan 7 haftada daha özverili ve ekstra performans sergilemeleri için uyardığı öğrenildi. İshak ve Musa’nın performansından memnun kalmayan Yanal, son Galatasaray maçında sol bekte Mustafa Akbaş’a şans vermişti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor