Trabzonspor'da yeniler göz doldurdu

Trabzonspor, transfer döneminin tamamlanmasına kısa süre kala kadrosuna takviye yapabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Marko Marin'i Trabzon'a getiren bordo-mavili kulüp, stoper bölgesine ise 2 oyuncu takviyesi daha yapmayı planlıyor. Bordo-

Trabzonspor'da yeniler göz doldurdu

Trabzonspor, transfer döneminin tamamlanmasına kısa süre kala kadrosuna takviye yapabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak Marko Marin'i Trabzon'a getiren bordo-mavili kulüp, stoper bölgesine ise 2 oyuncu takviyesi daha yapmayı planlıyor. Bordo-mavililer transfer döneminde şu ana kadar 6 oyuncu ile resmi sözleşme imzaladı. 4 yabancı 2 yerli oyuncuyu kadrosuna katan Karadeniz ekibinde, şimdiye kadar gerçekleştirilen transferlerin performansları beğeni kazandı.

Onur'un alternatifi olarak Esteban'ı kadrosuna katan Trabzonspor, M'Bia, Cavanda, N'Doye, Okay ve Alper transferlerini gerçekleştirdi. Bordo-mavililerin sağlık kontrolünden geçirdiği ve görüşmelerini KAP'a bildirdiği bonservisi Chelsea'de bulunan Marko Marin ile kiralık olarak sözleşme imzalaması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor