Trabzonspor'da yeni yönetim ve Bjelica'nın ortak talihsizliği! Birlikte son verecekler

Trabzonspor'da 26 Mart 2023'te göreve gelen yeni yönetim geride kalan hem lig hem de kupa maçlarında henüz galibiyet sevinci ile tanışamadı.

Trabzonspor'da yeni yönetim ve Bjelica'nın ortak talihsizliği! Birlikte son verecekler

Trabzonspor'da 26 Mart 2023 tarihinde yapılan Olağanüstü Kongre ile göreve gelen yeni yönetim henüz galibiyet sevinci yaşayamadı.

Bir yandan saha dışında ekonomik açıdan elini güçlendirmeye çalışan Trabzonspor yönetimi, diğer yandan da saha içinde işleri yoluna koymaya çalışıyor.

Bordo mavili yönetim, 26 Mart 2023 tarihinde göreve geldikten sonra oynanan 6 resmi maçta da galibiyetle tanışamadı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Karadeniz temsilcisi, bahsi geçen 6 maçta 15 gol yerken sadece 6 gol atabildi.

trabzonspor yeni yönetimi1

Bjelica da galibiyetle tanışamadı

Trabzonspor'da Bjelica da geride kalan 2 lig maçında galibiyet elde edemedi. Bordo mavililer, Hırvat teknik adam yönetiminde ilk maçta Sivasspor'a 4-1, Konyaspor'a ise 2-1 mağlup oldu.

Trabzonspor'un önümüzdeki maçlarda alacağı ilk galibiyet, hem Bjelica'nın hem de yeni yönetimin ilk galibiyeti olarak kayıtlara geçecek.

(Haber: Tamer Atasoy)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler