Trabzonspor'da yeni transfer ilk kez 11'de!

Trabzonspor'un yeni transferi Umut Güneş, Çorum FK maçı ile ilk kez 11'de sahaya çıkıyor.

Trabzonspor'da yeni transfer ilk kez 11'de!

Trabzonspor'da sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen Umut Güneş, bordo mavili forma altında ilk kez Çorum FK'ya karşı ilk 11'de forma giyecek.

Bordo mavililer, Çorum FK maçına Uğurcan, Mehmet Can, Banya, Benkovic, Eren, Mendy, Umut Güneş, Visca, Bakasetas, Fountas ve Enis 11'i ile başlıyor.

Trabzonspor'un, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum FK'yı konuk edeceği mücadelede Abdullah Avcı tarafından ilk 11'de tercih edilen Umut Güneş, son oynanan Kayserispor maçında oyuna sonradan girip 12 dakika süre alarak bordo mavili forma ile tanışmıştı.

Trabzonspor, Umut Güneş için Antalya temsilcisi Alanyaspor'a 2 milyon 300 bin Euro bonservis bedeli ödemişti. 23 yaşındaki oyuncunun bordo mavililer ile Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

UMUT GÜNEŞ'İN ALANYASPOR KARİYERİ

Stuttgart'ın ikinci takımından Alanyaspor'a transfer olan Umut, Akdeniz ekibi ile 95 resmi maça çıkmış, 6 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler