Trabzonspor’da Hazırlıklar Tam Gaz Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Taktik Provası

Yeni sezon öncesi vites yükselten Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirdiği akşam antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü.
Trabzonspor’da Hazırlıklar Tam Gaz Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Taktik Provası

Bordo-mavili ekip, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 18.00’de başlayan antrenmanla günü tamamladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı gözetiminde yapılan idmanın ilk bölümünde oyuncular pas organizasyonları üzerinde durdu. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda oyun ve yüksek tempolu dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirildi.

Final Bölümünde Gol Çalışması

Taktiksel disiplinin ön planda tutulduğu idmanın son aşamasında ise sonuçlandırma varyasyonlarına ağırlık verildi. Hücum oyuncularının gol vuruşları üzerine özel olarak çalıştığı bu bölümde, Avcı sık sık oyunu durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.

Mesai Yarın Devam Edecek

Trabzonspor, yeni sezon kamp programı dahilindeki hazırlıklarına yarın da devam edecek. Karadeniz ekibi, saat 18.00’de yapacağı antrenmanla form tutma sürecini sürdürecek.

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor!

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum