Trabzonspor'da yeni kriz!

Trabzonspor'da yeni bir krizin daha tohumları ekilmeye başlandı.Bordo mavili kulüpte yönetimi devraldığından bugüne Trabzonspor'un bir çok eski ismine savaş açarak tartışma yaratan İbrahim Hacıosmanoğlu bu kez Divan Kurulu'nu hedef aldı.Divan Kurulu Başka

Trabzonspor'da yeni kriz!

Trabzonspor'da yeni bir krizin daha tohumları ekilmeye başlandı.

Bordo mavili kulüpte yönetimi devraldığından bugüne Trabzonspor'un bir çok eski ismine savaş açarak tartışma yaratan İbrahim Hacıosmanoğlu bu kez Divan Kurulu'nu hedef aldı.

Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'in "Suçlu değil, sorunlara çözüm arıyoruz"mesajıyla  organize ettiği 4 Nisan'da yapılacak yoplantı Hacıosmanoğlu'nun tepkisini çekti. Hacıosmanoğlu toplantıyı "çift başlılık" olarak değerlendirerek katılmayacağını açıkladı.

Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada;" Trabzon'da çift başlılık olmaz. Divan Kurulu var, başkanları var. 4 nisandaki Divan toplantısına katılmayacağız. Divan Başkanı bağımsız ve tarafsız olmalı. benim genel Sekreterimi mahkemeye veren bir Divan Başkanının yanımda olması diye bir şey olamaz." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor