Trabzonspor'da yeni Divan Başkanı Mahmut Ören'den ilk açıklama Haber61'e

Trabzonspor'da Divan Başkanı seçilen Mahmut Ören Haber61'e konuştu.

Trabzonspor'da Divan Başkanlık Kurulu seçimi sonucunda yeni Divan Başkanı Mahmut Ören oldu.

Oy sayımı sonrası Haber61'e konuşan Mahmut Ören şu ifadeleri kullandı;

Dostluk kazandı. Çok olgun havada bir yarış oldu. Bu ortamı sağlayan herkese teşekkürler. İşin açıkçası bizim yaptığımız hesaplara göre, bunlar ön gördüğümüz sonuçlardı.

Seçim sürecinde bir bütün halinde çalışmaya başladık. Herkesle iletişime geçtik. Sözler aldık ve matematiksel anlamda sayıyı takip ettik. Bu sonucu da bekliyorduk.

3 adaydan kim kazanırsa kazansın, Trabzonspor kazansın demiştim. Biz seçilmesek de fark etmeyecekti. Trabzonspor Divan Kurulu üyelerinin seçtiği kişi, Trabzonspor'a değer verecekti. Tüm adaylar Trabzonspor'a destek olmak için yola çıkmıştı.

ts-divan-uyeleri.webp

Trabzonspor Divan Başkanı Mahmut Ören, oy sayımı sonrası kürsüde yaptığı konuşmada ise şunları söyledi;

Teveccühünüze layık olmaya çalışacağız. Kulübümüzün yanında olacağız. Divan olarak şeffaf bir yönetim olacağımıza söz veriyoruz. Beni ve arkadaşlarımı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Trabzonspor her şeyin üstündedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler