Trabzonspor'da 'Yedeklerin Zaferi'!

Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı.

Trabzonspor'da 'Yedeklerin Zaferi'!

Haber61 - Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stasında oynanan karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetti. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Murat Engin Gözütok yaptı. Müsabakanın 4. hakemi ise Kutluhan Bilgiç oldu.

Trabzonspor Ekuban ve Amiri'nin golleri ile karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Bordo am vili takım 82. dakikada Olcay Şahan'ın yerine oyuna dahil olan Caleb Ekuban'ın golü ile 1-0 öne geçti. Hafta içinde annesini kaybeden Ekuban gol sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Müsabakanın 90+4. dakikasında oyuna uzatma dakikalarında Hugo Rodallega'nın yerine dahil olan İranlı oyuncu Vahid Arimi'nin golü ile skoru 2-0 yaptı.

Trabzonspor'da 'Yedeklerin Zaferi'!

İŞTE İLK 11'LER

KAYSERİSPOR:  Silviu Lung, Tiago Jorge Oliveira Lopes, Levent Gülen, Şamil Çinaz, Umut Bulut, Deniz Türüç, Varela, Chery, Sapuanru, Mensah, Kana Bıyık

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Jose Sosa, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Nwkaeme, Olcay, Rodallega

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor