Trabzonspor'da yapılmayan transfer pahalıya patladı

Trabzonspor'da defans dökülüyor

Trabzonspor'da yapılmayan transfer pahalıya patladı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor bugün Akhisarspor ile karşılaştığı maçta tarihi bir yenilgi alarak sahadan 6-1 mağlup ayrıldı. Bordo mavililerin defansif performansı herkese saç baş yoldurdu.

Sezon başı transfer döneminde yaklaşık olarak 3 ay boyunca stoper arayışında olan ve bir türlü gereken takviyeyi yapamayan bordo mavililer bunun bedelini ağır ödemeye devam ediyor. Transfer döneminin sonunda sürpriz bir şekilde alınan Hubocan da istenen verimi gösteremeyince defans hattı adeta "yol geçen hanına" döndü.

Sezon başından bugüne defansta yapılan bariz hatalar dikkat çekerken en son oynanan Akhisarspor maçında zirve yaptı. Birbirinden kötü hatalara imza atan başta Durica, Mustafa Akbaş ve Hubocan gibi isimler skorun açılmasına ve 6-1'lik skorun oluşmasına neden oldu. 

Bu durum taraftarların büyük tepkisine neden olurken bariz olarak stoper takviyesi lazımken neden yapılamadığı sorgulanmaya başlarken yönetime de sert eleştiriler yöneltilmeye başlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler