Trabzonspor'da Yanal kadrosunu kurdu

Yanal istikrarı yakalamayı başardı

Trabzonspor'da Yanal kadrosunu kurdu
Süper Lig'in ikinci yarısına 3 galibiyetle başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, kadrodaki istikrarıyla dikkat çekti.

Deneyimli teknik adam Bursaspor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor karşılaşmalarına aynı 11'le (Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Onazi, Okay, Olcay, Yusuf Yazıcı, Castillo, N'Doye) başlarken, Beşiktaş ile birlikte ikinci yarıdaki 3 maçta 11'ini bozmayan iki takımdan biri oldu, ayrıca Antalyaspor, Beşiktaş ile beraber 3'te 3 yaptı.

YABANCI SAYISI 12'YE DÜŞTÜ

Yakaladığı galibiyet serisiyle üst sıralara tırmanan Trabzonspor, ligin ikinci devresinde Başakşehir ile birlikte en az gol yiyen takım oldu. (3 maçta 1 gol) Transferde Mas, Pereira, Medjani ve Rodallega'nın takıma katılmasının ardından 14 oyuncuyla sınırlı yabancı kontenjanını dolduran Karadeniz ekibi, transferin son günlerinde Akakpo ve Suk ile yollarını ayırarak yabancı sayısını 12'ye düşürdü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler