Trabzonspor'da yabancılara ödeme sözü

Ödemesi en fazla geciken bazı oyuncuların küçük ödemelerle, diğerlerinin ise Aralık’taki kongre hedef gösterilerek iknasına uğraşılıyor. Kulübün profesyonelleri Bordo-Mavili yıldızlara, “7 Aralık’ta kongre var. Aralık’ın ilk 15 günü içinde size ödeme yapı

Trabzonspor'da yabancılara ödeme sözü
Ödemesi en fazla geciken bazı oyuncuların küçük ödemelerle, diğerlerinin ise Aralık’taki kongre hedef gösterilerek iknasına uğraşılıyor. Kulübün profesyonelleri Bordo-Mavili yıldızlara, “7 Aralık’ta kongre var. Aralık’ın ilk 15 günü içinde size ödeme yapılacak. Bu süreyi aşmayacak” şeklinde telkinlerde bulunduğu öğrenildi.
 
Antrenmanlar kapanıyor!
 
Antrenmanlarda sürekli olarak yaşanan gerilimler ve bunların açık çalışmalarla tüm medyaya yansıması Trabzonspor teknik heyetini radikal kararlar almaya itti. Sadi Tekelioğlu’nun özellikle bugünkü antrenmanda futbolcularıyla çok sert dille bir konuşma yapacağı ve disiplinsiz davranışları sebebiyle uyaracağı, ayrıca çalışmayı basına kapatacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor