Trabzonspor'da yabancı oyuncular için karar zamanı

Kadrodaki yabancı futbolcularla ilgili sezon sonunda karar verilecek

Trabzonspor'da yabancı oyuncular için karar zamanı

Bu sezon önemli bonservis ücretleri karşılığı transfer ettiği yabancı oyuncularından arzuladığı verimi alamayan Trabzonspor'da yabancı oyuncular diken üstünde bulunuyor.

Sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan N'Doye ve Durica ile yollarını ayrılmasına kesin gözüyle bakılan bordo-mavililerde, bu iki isme yeni isimler eklenme olasılığı oldukça yüksek. Kadrosunda 12 yabancı oyuncu bulunduran Trabzonspor, beklediği verimi alamadığı ve maliyetleri yüksek olan oyuncularla ilgili sezon sonu karşılıklı görüşerek yol haritası belirleyecek. Bordo-mavili yönetimin, bazı isimleri ise yapılacak olan görüşmelerin ardından kadroda tutması bekleniyor. Elindeki yabancı oyuncu sayısını kademeli olarak aşağıya çekmeyi hedefleyen Karadeniz ekibi, önümüzdeki sezondan itibaren yerli oyunculara ağırlık vermeyi planlıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor