Trabzonspor'da Visca ve Abdülkadir Ömür bilmecesi! Beşiktaş maçında oynayabilecekler mi?

Trabzonspor'da sakatlık yaşayan Edin Visca ve Abdülkadir Ömür'ün Beşiktaş'a karşı forma giyip giyemeyeceği henüz belli olmadı.

Trabzonspor'da Visca ve Abdülkadir Ömür bilmecesi! Beşiktaş maçında oynayabilecekler mi?

Trabzonspor'un Kasımpaşa ile oynadığı maçta 2 oyuncusundan kötü haber geldi. Zorlu Beşiktaş maçı öncesi bordo-mavili ekip, Abdülkadir Ömür ve Edin Visca'nın sakatlanması ile şok yaşadı.

Trabzonspor'da Kasımpaşa maçında sakatlanan Edin Visca ve Abdülkadir Ömür'ün Beşiktaş maçında forma giyip giyemeyeceği henüz belli değil.

Abdülkadir Ömür ile Edin Visca'nın tedavisine hemen başlandı. İki futbolcuya da MR çekilecek. Oyuncuların yapılacak olan kontrollerine bağlı olarak Beşiktaş karşılaşmasına yetiştirilmesi için çaba sarf edilecek.

Visca Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler