Trabzonspor'da Vardy ve Caleta-Car gündemde mi? En yetkili isim açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Vardy ve Caleta-Car açıklaması geldi.

Trabzonspor'da Vardy ve Caleta-Car gündemde mi? En yetkili isim açıkladı

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan'dan transfer açıklaması geldi.

Başkan Ertuğrul Doğan, Bjelica'nın da onayıyla 3 transfer yaptıklarını, 2 oyuncunun daha transferinin sonuçlanma aşamasına geldiğini kaydetti. Doğan, Vardy ve Caleta-Car iddiaları için de konuştu.

VARDY VE CALETA-CAR AÇIKLAMASI

İsmi Trabzonspor ile anılan Vardy ve Caleta-Car için de konuşan Başkan Ertuğrul Doğan, "Vardy ismi hiç gündemimize gelmedi. Hocamızın da bizden bu yönde bir talebi olmadı. Caleta-Car ismi de aynı şekilde transfer gündemimizde hiç olmadı" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan tarafından yalanlanan 36 yaşındaki İngiliz santrfor Jamie Vardy Leicester City, 26 yaşındaki Hırvat stoper Caleta-Car ise Southamton forması giyiyor. Her iki futbolcunun da kulüpleriyle olan sözleşmesi devam ediyor.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler