Trabzonspor’da üyeler yasallaştırılıyor

Radikal kararlar alarak yola devam edilecek

Trabzonspor’da üyeler yasallaştırılıyor

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor yönetiminin bazı üyeleri üyelikten çıkarması tartışma konusu olsa da aynı üyelerin yasal olarak yeniden üye yapılacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlığa gelmesinin ardından önemli adımlar atılmaya devam ediyor. Bordo mavili kulüpte yıllardır tartışma konusu olan kulübe toplu yapılan üyelikler ve bunların çoğunun dönemin başkanlarına yakın isimler olmasıyla seçimleri etkilemesi konusunda ilk adım atıldı. Kulübe usulsüz olarak üye yapılan yüzlerce kişinin üyelikleri iptal edildi. 

Kulübün menfaati ve geleceği için yapılan bu düzenlemeyle,  geçmiş dönemlerde yapılan usulsüz üye kayıtlarında bahsi geçen kişilerin maddi ve manevi zarar görmeden üyeliklerinin yasal hale getirilerek yeniden yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan özellikle sosyal medyada bazı çevrelerin iftira ve algı operasyonu yaratma çabalarına rağmen yönetimin kulübü düzlüğe çıkarmak adına radikal kararlar alarak yoluna devam edeceği ifade edildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor