Trabzonspor’da Uğurcan Çakır’dan Basel Maçı ve Rize Deplasmanı Mesajı
Basel karşılaşmasının ardından Haber61 TV’ye konuşan Uğurcan Çakır, gruptan çıkacaklarına inandığını ve Rize deplasmanında galibiyet hedeflediklerini söyledi.
Yayınlanma:
Haber61 Spor Servisi
Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, Basel'le 2-2 berabere kalınan maçın sonrasında Haber61 TV'ye özel açıklamalarda bulundu
Uğurcan "Çok iyi mücadele ettik. Çok güzel bir gol attı Abdülkadir. Öne de geçtik ama şanssız bir gol yedik. Her maça galibiyetle ayrlmak istiyoruz. Gruptan çıkabileceğimize ben inanıyorum. Belki 1 puan bizi gruptan çıkaracak. Rize deplasmanında da kazanmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımıza güveniyorum. Bugünkü oyunumuzu sergilersek kazanacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum