Süper Lig’de ilk haftanın kapanış maçında Trabzonspor, sahasında Kocaelispor’u Paul Onuachu’nun golü ile 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan kaptan Uğurcan Çakır şu ifadeleri kullandı:
"Öncelikle herkese hayırlı olsun. İnşallah güzel bir sezon olur. Sonunda inşallah Trabzonspor'un şampiyon olduğu bir sezon olur. İlk maçlar genelde zor olur. Özellikle ilk yarı çok iyi bir oyunla 2-3 fark yakalayabilirdik. İlk yarıda maçı koparabilirdik. Maçın sonuna doğru sıkıntı çektik. İlk maçta kazanmak mutluluk verici.
Formasyonlara çalışıyoruz. Fatih Hoca'da çok çalışıyor. Bugün 4'lü oynadık ve galibiyeti aldık. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Taraftarlarımıza da teşekkür ederiz. Tribünleri fule yakın doldurdular.
Takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Hocamın dediklerini yapıyorum. Kendi performansımı değerlendirmeme gerek yok. Daha iyi olmak için elimden geleni yapacağım. Hocama ve antrenörlerime daha da yardımcı olacağım."
Kaynak: