Trabzonspor'da Uğurcan Çakır: "Başarı da başarısızlık da hepimizin"

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uğurcan Çakır şunları söyledi;

"MENTAL OLARAK DÜŞÜŞ YAŞIYORUZ"

Aslında geçen sene önemli başarılara imza attık. Uyum yakalamak zor oluyor futbolda. Kötü sonuçlar motivemizi etkiliyor. Mental olarak düşüş yaşıyoruz açıkçası.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır: "Başarı da başarısızlık da hepimizin"

"ARKADAŞLARIMDAN ŞÜPHEM YOK"

Arkadaşlarımın iyi niyetinden şüphem yok. Abdullah Hoca buradayken birçok maçta iyi oynayıp kaybetmiştir. Derbi maçlarının motivasyonu ayrı. Herkes maçın büyüklüğünün farkında. Herkesle konuşuyorum. 200 maça çıktım asla takım arkadaşlarıma suç bulmadım. Zerre kadar şüphem yok. İlk başta uyum konusunda sıkıntılar yaşadık. Taraftar her zaman yanımızda oldu. Geçen sene hep beraber bir başarı getirdik. Hem futbolcular hem yönetim herkes hep yanımızda. Onları mutlu etmek için elimizden gelenleri yapacağız.

"BAŞARI DA BAŞARISIZLIK DA HEPİMİZİN"

Bu sezon 5. Sezonumu tamamlıyorum. Aslında 4 sezondur iyi performans sergiliyordum. Kendimi daha iyi seviyelere çıkartıyordum Antalya da yaşadığım sakatlık beni etkiledi. Sonra Kopenhag maçında sakatlığım daha da arttı. Geçen sezon yapılanlar tarihi bir şeydi. Ağır eleştirilecek bir şey yok gecen sene şampiyon olduk. Tek başına kimse bir şey yapmaz her kim varsa kötü gidişin sorumlusu herkes. Birçok kez teklif geldi. Yeni sözleşme imzalayıp gitmek istiyor diyorlar ben gülüyorum. Trabzonsporluyum takımımı şehrimi seviyorum. Takımın menfaatine olursa da gideri. Takımım için elimden geleni yaparım.

"TAKIM UYUMU YAKALANAMAYINCA BU İŞLER ZOR"

Takım kaptanı olmak insanların performansıyla saygı duymasını beklemek. Bağırarak çağırarak bu işler olmaz. Saygı duymazlar. Performansımla yardımcı olmak istedim. Beşiktaş’ı yine taraftarla barışırız inşallah. Her zaman futbolun içindeyiz. Takım uyumu yakalanamayınca bu işler zor oluyor. Bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz. İhsan Hoca şu anlık başımızda. Takım için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

"BAŞARININ EN BÜYÜK NEDENİ ARKADAŞLIKTI"

Bir sorun olduğu gerçek. Başarının en büyük nedeni arkadaşlıktı. Skorların kötü gitmesiyle arkadaşlarla yakın olamıyorsun. Etkisi oluyor. Victor geleli 2.2-5 sene olmuştu. Hatasını kestirebiliyordum. Edgar’la uyum yakalamıştık. İkisini de iyi analiz etmiştim. Victor’a saha içinde çok güveniyordum. Futbol bireysel değil. Trabzonspor’a çok şey kattı. İyi bir insandı formasının hakkını verdi. 

“KULÜBÜM BENİ GÖNDERMEK İSTİYORSA…”

Kulübün çıkarına neresi olursa orada oynarım. Kulübüm beni göndermek istiyorsa gelen teklife göre gidebilirim. Hangi lig olduğu önemli değil.

MİLLİ TAKIM

Çakır, A Milli Takım’daki kariyeriyle ilgili ise şu görüşlere yer verdi: “Milli takımda şöyle bir şey var; Ligdeki performansa göre mi oynatılıyor yoksa milli takımdaki performansa göre mi oynatılıyor oyuncu, onu çözemedim çünkü milli takımda son maçlarımda kötü oynamamıştım, kesilmeyi hak etmiyordum. Ligdeki performansa göreyse, takımlarında oynamayan oyuncular orada 11 oynadı. Çok anlayamadım orayı. Oynamayı bekliyordum aslında, onunla ilgili çok fazla bir şey söylemeyeyim.”
 

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır: "Başarı da başarısızlık da hepimizin"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler