Trabzonspor'da UEFA tehlikesi asparagas çıktı!

Her fırsatta felaket tellallığı yapan İstanbul medyası bu kez Trabzonspor'un Avrupa kupalarına gidemeyeceği iddasını ortaya attı.TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in "3 Temmuz sürecinden daha tehlikeli bir süreç bizi bekliyor. O da mali kriterler. Bazı kulüp

Trabzonspor'da UEFA tehlikesi asparagas çıktı!

Her fırsatta felaket tellallığı yapan İstanbul medyası bu kez Trabzonspor'un Avrupa kupalarına gidemeyeceği iddasını ortaya attı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in "3 Temmuz sürecinden daha tehlikeli bir süreç bizi bekliyor. O da mali kriterler. Bazı kulüplerimizin UEFA lisansı tehlikede. UEFA çarşamba günü kararını verecek" açıklaması gündeme adeta bomba gibi düşerken bu açıklama İstanbul medyasınca anında Trabzonspor'a yüklendi.

Trabzonspor'un Tolunay Kafkas davası yüzünden UEFA'nın tedidi altında olduğu öne sürülürken bu sebepten kulübe inceleme yapılacağı yazıldı.

Ancak bu iddiya Trabzonspor cephesinden jet yanıt geldi. Haber61'e konuşan Trabzonsporlu yetkililer   Uefa'nın Trabzonspor'la Temmuz 2014’te mali konularla ilgili bir protokol yaptığını hatırlatarak " Mali konuları ve diğer eksikliklerin giderilmesi konusunda ve 31 Aralık 2014’e kadar Uefa’dan kulübe süre verildi. Bu süre içerisinde biz eksiklikleri sermaye artırımı yaparak giderdik ve Uefa ile mali anlamda hiçbir problemimiz kalmadı ayrıca bu Uefa’nın yeni bir uygulaması değil Uefa bu uygulamayı her yıl tekrarlıyor" ifadeleri kullanıldı.

Tolunay Kafkas konusu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bordo-Mavili yöneticiler "Tolunay Kafkas hoca ile kulübümüzün hala süren bir dava söz konusu Uefa’nın bu konuda bir yaptırım uygulaması için davanın kesin sonuçlanması gerekiyor. Eğer davayı Tolunay Kafkas kazanır Trabzonspor’da bu cezayı kuralları yerine getirmezse Tolunay Kafkas’ın Uefa’ya şikayet etme hakkı doğar ve bu konu sonunda Trabzonspor Uefa’dan ceza alabilir " dedi.

Beşiktaş’ın daha önceden Uefa’dan ceza aldığını belirten Trabzonsporlu yöneticiler  bu konu yeterince açıklığa kavuşturulmuyor aksine Trabzonspor’da bu konunun içine çekilmeye çalışılıyor ifadelere yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor